Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Pekný deň, ja robím rijet v PH. Iba z mäsa (pliecko, krkovička, bôčik a pod.)a sádla na vytápanie, bez koží a nedávam toľko vody - iba trošinku - cca pol deci na 2 kg surovín (v PH sa neodparuje). Mäso aj sádlo na 2 cm kocky, nastavím HIGH a najprv dám iba sádlo, po cca hodine aj mäso, po 2 hodinách soľ a korenie - nechám na noc. Ráno dierovanou naberačkou vyberiem, mäso \"rozšťouchám\", rozložím do misiek a zalejem masťou. Čas určujem odhadom, vždy mám rôzne množstvo surovín a záleží aj na tom, ako často otváram a miešam v PH. Výbušná, bude ti to chutiť určite!+